Badkamer2023-05-11T14:19:59+00:00

Badkamer

Een badkamer verbouwen is vaak een ingrijpende en prijzige aangelegenheid, maar staat toch bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. Een goede voorbereiding is hierbij vaak het halve werk. Door alvast te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sanitair ben je goed voorbereid en blijven de kosten laag. Ook kun je al een vast nadenken of het nodig is om je hele badkamer de vernieuwen of slechts een deel te renoveren. Bouwbedrijf Zuidema staat je graag bij in de verbouwing van je badkamer. Samen kijken we naar wat mogelijk en noodzakelijk is. Misschien liggen de plannen al klaar en kunnen wij direct aan de slag. Maar ook wanneer je je eerst wil oriënteren en kijken wat graag met je mee. Wij kunnen je adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Badkamers bij Bouwbedrijf Zuidema

Een badkamer verbouwen van A tot Z

De eerste stap naar een nieuwe badkamer is oriëntatie. Hierbij denk je na over wat je aan je badkamer wil veranderen. Wil je een hele nieuwe badkamer of is een gedeeltelijke renovatie voldoende? Ga bijvoorbeeld eens langs bij verschillende showrooms om inspiratie op te doen. Als je een idee hebt gekregen van wat je wilt, kun je de plannen gaan uitwerken. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, wij helpen je daar graag bij. Zijn de plannen klaar? Mooi, dan kan het slopen beginnen! Hierbij kijken we of er leidingen verlegd moeten worden, er elektra verplaatst dient te worden of andere zaken die van belang zijn bij het sloopproces. Daarna is het tijd om een eventuele nieuwe indeling met behulp van muurtjes (denk aan een inbouw douche) te maken. Vervolgens kan het tegel- en voegwerk van start gaan. Tot slot kan het sanitair geplaatst worden en kan de elektra en verlichting aangesloten worden. Bouwbedrijf Zuidema kan de hele verbouwing van A tot Z voor je regelen, zodat jij zonder zorgen binnen no-time kan genieten je nieuwe badkamer!

Heerlijk wegdromen in je nieuwe badkamer wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwbedrijf Zuidema!

Verbouwing van de badkamer in Hoogeveen en omgeving

Kom je uit Hoogeveen of omstreken en ben je toe aan een nieuwe badkamer? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Zuidema. Voor de realisatie van jouw nieuwe badkamer in Hoogeveen, Drenthe kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je de complete verbouwing van A tot Z aanbieden, of je begeleiden bij bepaalde onderdelen. Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op!
Chat starten
Heb je een vraag?
Hallo,
Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via deze chat