Badkamer

Badkamer2019-05-14T12:39:05+00:00

Badkamer

Een badkamer verbouwen is vaak een ingrijpende en prijzige aangelegenheid. Een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Door alvast te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sanitair ben je goed voorbereid en blijven de kosten laag. Bouwbedrijf Zuidema kan je bijstaan in de verbouwing van je badkamer. Samen kijken we naar wat mogelijk is. Misschien liggen de plannen al klaar en kunnen wij direct aan de slag. Maar ook wanneer je je eerst wil oriënteren en kijken wat de mogelijkheden zijn, kunnen wij je adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Een nieuwe badkamer van A tot Z

De eerste stap naar een nieuwe badkamer is oriëntatie. Ga eens langs bij verschillende showrooms en doe inspiratie op. Heb je een idee van wat je wilt en zijn de plannen uitgewerkt? Dan kan het slopen beginnen. Misschien moeten leidingen verlegd worden of dient er elektra verplaatst te worden. Daarna is het tijd om een eventuele nieuwe indeling met behulp van muurtjes (denk aan een inbouwdouche) te maken. En dan kan het tegel- en voegwerk van start gaan. Vervolgens kan het sanitair geplaatst worden en kan elektra en verlichting aangesloten worden. Bouwbedrijf Zuidema kan de hele verbouwing van A tot Z voor je regelen!

Heerlijk wegdromen in je nieuwe badkamer wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwbedrijf Zuidema!

Verbouwing van de badkamer in Hoogeveen en omgeving

Kom je uit Hoogeveen of omstreken en ben je toe aan een nieuwe badkamer? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Zuidema. Voor de realisatie van jouw nieuwe badkamer in Hoogeveen, Drenthe kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je de complete verbouwing van A tot Z aanbieden, of je begeleiden bij bepaalde onderdelen. Vraag naar de mogelijkheden!