Dakopbouw

Dakopbouw2019-05-14T12:35:40+00:00

Dakopbouw

Is je huidige woning te klein geworden? Biedt een standaard dakkapel onvoldoende ruimte? Dan is er altijd nog de optie voor een dakopbouw. Met een dakopbouw kunnen we een complete nieuwe verdieping plaatsen bovenop je woning. Op deze manier creëer je extra woon- of werkruimte en zal de waarde van je woning stijgen!

Voordelen van een dakopbouw

Dakopbouw is een vorm van verbouwing waarmee je op de bovenste verdieping, het dak, een uitbreiding plaatst. Wanneer je huis een plat dak heeft, is het uitstekend mogelijk om een extra verdieping erop te zetten. Maar ook een opbouw op de garage of carpoort valt onder de mogelijkheden. Het is een effectieve manier om extra leef- of werkruimte te genereren. Tevens is een dakopbouw een ideale manier om de waarde van je woning te doen stijgen. En je hebt een nieuw huis zonder te verhuizen!

Een extra verdieping erbij? Bij Bouwbedrijf Zuidema is het mogelijk!

Dakopbouw in Hoogeveen en omstreken

Bouwbedrijf Zuidema heeft ook ervaring met dakopbouw in Hoogeveen en omgeving. Wij kunnen je adviseren in het maken van de juiste keuze voor jouw extra verdieping. Heeft jouw woning een schuin dak en wil je meer ruimte, maar volstaat een dakkapel niet, ook dan kunnen wij een oplossing bieden. Door dakopbouw te plaatsen bovenop je huis of op de garage of carpoort, kunnen we één of meerdere nieuwe leef- of werkruimtes realiseren. Samen bekijken we de mogelijkheden en op die manier kan de klant de juiste keuze maken. Voor deskundig en professioneel advies, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.