Dakopbouw2023-05-11T14:21:35+00:00

Dakopbouw

Is je huidige woning te klein geworden? Biedt een standaard dakkapel onvoldoende ruimte? Dan is er altijd nog de optie voor een dakopbouw. Met een dakopbouw kunnen we een complete nieuwe verdieping plaatsen bovenop je woning. Dit allemaal zonder de ruimte in jouw tuin te verkleinen. Na verloop van tijd ben je misschien toe aan wat extra ruimte, doordat je bijvoorbeeld kinderen krijgt, een nieuw kantoor wil of gewoon extra woon- of werkruimte. Zonder meteen te verhuizen kun je dit met een dakopbouw realiseren. Door het plaatsten van een dakopbouw zal tevens de waarde van je woning stijgen!

Voordelen van een dakopbouw

Dakopbouw is een vorm van verbouwing waarmee je op de bovenste verdieping, het dak, een uitbreiding plaatst. Wanneer je huis een plat dak heeft, is het uitstekend mogelijk om een extra verdieping erop te zetten. Maar ook een opbouw op de garage of carport valt onder de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk een dakopbouw op een schuin dak te plaatsen. Dit vergt wel meer (maat)werk. De eenvoudigste optie om meer leefruimte te creëren is dus door het plaatsen van een dakopbouw op een plat dak. Tevens is een dakopbouw een ideale manier om de waarde van je woning te doen stijgen. En je hebt een nieuw huis zonder te verhuizen!

De voordelen van een dakopbouw op een rijtje:

  • Veelzijdig te gebruiken (plat dak, schuin dak, garage, carport);
  • Snel en effectief meer woon- of werkruimte;
  • Geen verhuizing nodig en toch ruimer gaan wonen;
  • Waardestijging van je woning.

Een extra verdieping erbij? Bij Bouwbedrijf Zuidema is het mogelijk!

Dakopbouw in Hoogeveen en omstreken

Bouwbedrijf Zuidema heeft ook ervaring met dakopbouw in Hoogeveen en omgeving. Met meerder succesvolle projecten, ben je bij ons aan het juiste aderes voor jouw dakopbouw in en rondom Hoogeveen. Wij kunnen je adviseren in het maken van de juiste keuze voor jouw extra verdieping. Of jouw woningen nou een plat of een schuin dak heeft, dat is geen enkel probleem. Als jij toe bent aan meer ruimte, maar een dakkapel niet volstaat, dan is een dakopbouw de ideale oplossing. Door dakopbouw te plaatsen bovenop je huis, de garage of carport, kunnen we één of meerdere nieuwe leef- of werkruimtes realiseren. Samen bekijken we de mogelijkheden en op die manier kan jij de juiste keuze maken. Voor deskundig en professioneel advies, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!
Chat starten
Heb je een vraag?
Hallo,
Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via deze chat