Extra verdieping op huis

Extra verdieping op huis2022-10-24T09:00:27+00:00

Extra verdieping op huis

Een extra verdieping op jouw huis plaatsen geeft meer ruimte in jouw huis, zonder dat je hoeft te verhuizen. Dit is ideaal als jij in je eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen, maar jouw huidige huis te klein vind geworden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsten van een extra verdieping op je huis. Zo kun je een dakopbouw plaatsen op zowel een plat als een schuin dak. Het plaatsen van een extra verdieping is een veel voorkomende verbouwing om meer ruimte te creëren in je huidige woning. Met een extra verdieping zorg je er voor dat je meer ruimte creëert door dat je bijvoorbeeld meer ‘sta ruimte’ krijgt. Er zijn dan geen schuine stukken meer waar je met deze verbouwing kunt lopen. Bouwbedrijf Zuidema helpt je graag met een extra verdieping op jouw huis in Drenthe.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij het plaatsten van een extra verdieping op je huis zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om een extra verdieping te plaatsten op zowel een plat dak als een schuin dak. Daarnaast heb je ook nog de optie om te kiezen voor het plaatsten van een dakopbouw op je garage of carport. Een extra verdieping is dus veelzijdig te gebruiken, maar biedt ook nog andere voordelen. Je kunt natuurlijk zelf de afmetingen van een extra verdieping op je huis bepalen. Hierbij liggen de meest gekozen afmetingen tussen de 20 m² en 30 m². Met deze afmetingen kun je al snel 2 of 3 extra kamers creëren. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding. Met het plaatsen van een extra verdieping op je huis is het dus niet nodig om te verhuizen en blijf jij wonen in jouw vertrouwde omgeving.
Bij het plaatsen van een extra verdieping op je huis, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo heb je een vergunning van de gemeente nodig. Hierbij wordt gekeken of niemand hinder za ondervinden bij het plaatsen van de dakopbouw. Jouw buren zullen dus moeten instemmen met het plaatsen van de extra verdieping. Tot slot kun je met het plaatsen van een extra verdieping de waarde van je huis laten stijgen.

Extra verdieping op je huis in Drenthe

Van Hoogeveen tot Hollandscheveld en van Zuidwolde tot Slagharen, een extra verdieping op je huis in Drenthe laat je verzorgen door Bouwbedrijf Zuidema. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de bouw en kunnen jouw verzekeren van top kwaliteit. Wat jouw wensen ook zijn, wij gaan er mee aan de slag en zorgen ervoor dat jij snel kunt genieten van extra ruimte in jouw huis. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Neem dan snel contact met ons op en dan gaan wij voor jouw aan de slag!

Neem contact met ons op!
Chat starten
Heb je een vraag?
Hallo,
Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via deze chat