Over ons

Over ons2019-05-14T12:37:27+00:00

Bouwbedrijf Zuidema nabij Hoogeveen, Drenthe

Bouwbedrijf Zuidema is een middelgroot Allround bouwbedrijf nabij Hoogeveen in Drenthe. Henk Zuidema, grondlegger van Bouwbedrijf Zuidema, is een ervaren man in het vak. Al ruim 20 jaar heeft hij ervaring in de bouw en sinds 2010 staat Bouwbedrijf Zuidema op de kaart. Wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Hoogeveen en omstreken ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Bouwbedrijf Zuidema. Nieuwbouw, verbouw en onderhoud zijn onze specialiteit.

Op zoek naar een bouwbedrijf in Hoogeveen en omstreken?

Of het nu gaat om verbouwen, uitbouw, restauratie, onderhoud, renovatie of nieuwbouw: Bouwbedrijf Zuidema regelt het van A tot Z. Vakmanschap en deskundigheid staan hierbij centraal. Ons bouwbedrijf staat garant voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gecertificeerd bouwbedrijf

Bouwbedrijf Zuidema is VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren in een risicovolle omgeving. Dat ons bouwbedrijf VCA-gecertificeerd is, betekent dat wij kennis hebben van de wet- en regelgeving, onveilige situaties en handelingen herkennen en maatregelen treffen ter voorkoming van ongevallen.

Bouwbedrijf Zuidema is aangesloten bij het NVBU, de Noordelijke Vereniging voor de Burgerlijke- en Utiliteitsbouw. Deze vereniging behartigt de belangen van bouwbedrijven welke werkzaam zijn in deze bouw. Als lid van het NVBU kunnen wij gebruik maken van de adviezen en diensten op diverse gebieden. Voor onze klanten betekent het dat zij de mogelijkheid hebben gebruik te maken van Bouwbemiddeling.

Bouwbedrijf Zuidema is een erkend leerbedrijf in de bouw. Wij vinden het namelijk belangrijk om jonge mensen in de bouw te helpen zichzelf te ontplooien en op te leiden tot vakmensen. Onze erkende begeleiders maken je snel wegwijs binnen de bouw!